Despre mine

Tuesday, March 27, 2018Pașii de la ÎNCEPĂTOR la DIRECTOR!

Bună ziua tuturor celor care citesc acest blog! Am hotărât împreună cu voi să parcurg drumul de la începător la Director în calificare deschisă în compania Oriflame.

Totul începe cu înscrierea la Oriflame și activarea contului personal. Este vorba anume despre acel cont care va deveni proprietatea ta și pe care îl poți transmite moștenire! O carieră la Oriflame poate deveni una amețitoare pentru tine.

Imediat după înregistrare devii CONSULTANT. În fața ta se deschid 3 perspective:
1. Să devii consumator și să ECONOMISEȘTI până la 20%.
2. Să devii vânzător și să CÂȘTIGI acele 20%.
3. Să începi să-ți construiești propria AFACERE și să CÂȘTIGI de la 3 la 22% în Rep. Moldova sau 21% în România din volumul de vânzări de grup organizat!

Îți propun să combini varianta 1 și 3 , deoarece o să te învăț să îți construiești propria afacere în baza propriei utilizări! Pentru început, să ne familiarizăm cu scara carierei Oriflame. Observă că la fiecare nivel venitul tău crește! Crești tu, crește și venitul tău! 

Condiția pentru achitarea VENITULUI sunt 150 BP personale în Rep. Moldova sau 100 BP personale în România. În fața ta apare însărcinarea de a-ți schimba deprinderea de a procura produse pentru igiena personală, produse cosmetice, vitamine, accesorii etc. din propriul magazin online. Dacă anterior mergeai la magazinul de vizavi, acum vei procura produsele amintite din propriul magazin. Răspunde la următoarea întrebare: la magazin îți plătea cineva pentru că erai client permanent? Desigur că nu! Iar aici veți câștiga! ÎN BAZA PROPRIEI UTILIZĂRI! 


Cât timp te afli la nivele mici, de 3%, 6%, ai timp să înveți să organizezi acele 150/100 BP personale. De la 9% recomandăm deja să le faci, doar ai venit să câștigi, nu? Iar asta înseamnă să primești venit! Până la 9% poți ajunge și în campania în care te-ai înscris, însă pentru asta trebuie imediat să te clarifici și să începi să acționezi! Iar în mod obișnuit acest nivel poate fi atins în 3-4 campanii. Iată un printscreen al venitului care poate fi primit la acest nivel.

Deja ai învățat totul, îndeplinești cele trei reguli principale, înseamnă că deja apar primii parteneri activi. Oameni care de asemenea și-au început propria afacere împreună cu Oriflame! Deja împreună cu echipa, o parte din ea fiind înregistrată de către sponsorul tău (în timpul cât ai trecut instruirea), mai ușor o să te ridici la nivelul următor, și anume la 12%. 

Aici deja devii LIDER al propriei rețele, începi să ții volante, webinare. Îți asumi responsabilitatea nu doar pentru tine, ci și pentru oamenii tăi! Ești proprietarul propriei afaceri! Acum când în echipa ta sunt manageri, rețeaua crește de câteva ori mai repede și venitul crește corespunzător! Devii manager 15% cu un venit aproximativ de: 

Următoarea treaptă este cea de manager 18%. La acest moment dacă lucrezi corect venitul este de 2 sau chiar 2,5 ori mai mare decât la nivelul anterior. În îndatoririle tale de asemenea rămân cele trei reguli principale, volantele, webinarele și îndrumarea intensivă a începătorilor care se înscriu în echipa ta. La acest nivel ai deja 15-20 de manageri activi. Dacă de la început i-ați instruit și îndrumat bine, atunci le puteți delega o parte din îndatoriri. 
Dacă venitul a crescut, înseamnă că arzi de dorința de a lucra și crește pe scara carierei, deoarece nu este departe nivelul de Manager Senior, iar în caz de creștere corectă Director în calificare deschisă!
â


Iată de la nivelul de director vei primi nu numai venit la încheierea fiecărei campanii (la Oriflame sunt 17 salarii pe an), ci și premii. Primul îl vei primi pentru titlul de Director! Ai atins nivelul de Manager Senior, ai menținut acest nivel 8 campanii, iar la încheierea campaniei a 8-a, împreună cu venitul compania îți achită și un PREMIU de 1000 dolari!

Mai departe e și mai interesant…
Deci ești gata să îți începi propria afacere în parteneriat cu Oriflame?

Dacă ți-au rămas întrebări referitor la cele citite nu ezita să mă contactezi.