Despre mine

Despre mine

Salut! Mă numesc Alexandru Agreci și sunt bucuros să vă urez bun venit pe blogul meu! Locuiesc în Chișinău și ca și mulți alții am fost la școală, universitate, m-am angajat la serviciu în câteva locuri, etc. Însă întotdeauna mi-am dorit altceva și compania Oriflame, prin intermediul proiectului VIP-Teritoria mi-a oferit tocmai ceea de ce aveam nevoie: propria mea afacere.

Ideea unei proprii afaceri mi-a apărut cu mult înainte de a începe lucrul în proiectul VIP-Teritoria. Asta s-a întâmplat după ce am fost angajat, concediat și reangajat la una și aceeași companie și am trecut de la simplu angajat la șef pe departamentul traduceri. Însă trebuia încontinuu să dedic opt ore serviciului, iar salariul primit rămânea același de la o lună la alta. Pentru un venit suplimentar am început a efectua traduceri în timpul liber, iar peste un timp am început a câștiga doar din traduceri mai mult decât de la locul meu de muncă. Așa am hotărât să îmi dau demisia și să continui în activitatea de traduceri ca antreprenor. Aveam desigur și planul de a deschide un birou de traduceri, însă până a acumula suficienți bani pentru aceasta aveam nevoie de ceva timp.

În activitatea mea, plasam anunțuri pe diferite site-uri cu oferta mea de traduceri. Așa într-o bună zi am fost găsit de sponsorul meu din proiect și compania Oriflame, Iana Apostol. Despre compania Oriflame am auzit anterior, însă nu prea am avut vreo experiență cu aceasta și nu aveam detalii suficiente. Am primit de la sponsor toate informațiile necesare și încetul cu încetul am început să mă clarific în posibilitățile oferite de companie și mi-am dat seama că este o posibilitate extraordinară de a construi o proprie afacere, iar datorită proiectului acest lucru e posibil și fără măcar a ieși din casă. De asemenea specificul online oferă posibilitatea de a păstra legătura absolut de oriunde: acasă, în ospeție, chiar fiind la drum sau în vacanță. Plus la toate activitatea în proiect oferă posibilitatea de dezvoltare continuă și crearea unei afaceri care poate fi lăsată moștenire copiilor. De venituri, nici nu mai vorbesc, compania Oriflame își permite să achite premii și venituri pe care nu și le poate permite nici bugetul de stat al unor țări.

Bineînțeles că la toate acestea au acces doar cei care doresc să muncească și să se dezvolte. Eu îmi doresc acest lucru și sunt absolut convins că îl voi obține datorită companiei Oriflame și proiectului VIP-Teritoria. Doar aici am siguranța că mâine voi crea o viață mai bună pentru mine și pentru familia mea! Dacă propriul viitor vă este important, alăturați-vă echipei noastre!
Contacte: