Despre mine

Wednesday, April 26, 2017

Realizăm visuri sau cum se schimbă viața mea împreună cu Oriflame


Când eram mici, fiecare dintre noi a avut unul sau mai multe visuri pe care doream să ni le realizăm. Unele ni le-am realizat încă de pe atunci, altele însă, au rămas nerealizate pentru că între timp am crescut și nu ne-au mai părut realizabile. Însă de ce ni se păreau atunci? Pentru că nu știam multe din ceea ce cunoaștem acum că suntem mari.

Dar stai un pic? Cum vine asta? Ce legătură au visele noastre cu ceea ce cunoaștem despre lume? Cea mai directă! Chiar de mici suntem învățați ce „nu se poate” pentru a putea fi incluși într-o societate în care toți trebuie să fie la fel: să trăiască conform unui model, șablon, pe care îl impune statul tuturor. Fiecare trebuie să meargă la grădiniță, apoi la școală, după care la facultate sau colegiu și apoi la muncă, să lucreze vreo 40 ani și mai mult apoi să iasă la pensie și să se mulțumească cu ceea ce are. Să aibă o viață care nu îi aparține, să fie un sclav al sistemului. Asta e ceea ce se așteaptă de la fiecare. Super perspectivă, așa e? Sau nu?!

Sigur că nu e așa! Fiecare are dreptul să viseze, să-și urmeze și îndeplinească visurile. Problema e că majoritatea au cam uitat cum se visează, însă din fericire nu este nevoie să căutăm prea mult ca să ne reamintim, este suficient să privim la copiii din jur, ai noștri și ai celorlalți,  și la visurile lor. De asemenea să ne amintim de visurile noastre din copilărie și să vedem câte dintre ele s-au realizat și cum s-au realizat. Probabil majoritatea ne vom aminti de vreo situație când ne-am dorit foarte mult vreo jucărie și i-am rugat pe părinți întruna să ne-o cumpere, până în sfârșit am reușit să primim jucăria multdorită. Ce fericiți eram atunci! 

Însă cum am reușit aceasta? Mai întâi am rugat frumos, apoi am plâns, am bătut din picioare (asta a fost acțiunea pentru a ne realiza visul), a urmat rezultatul: părinții s-au săturat de insistențele și plânsetele noastre, respectiv ne-au cumpărat jucăria. Dacă nu avea să rugăm și să plângem nu am fi primit nimic. Adică fără acțiune, nu există rezultat.

Să revenim acum la prezent. De ce singuri ne îngropăm propriile visuri când ajungem adulți? Pentru că nu sunt realizabile? Dar întreprindem acțiuni concrete în direcția realizării lor ca să ne asigurăm că într-adevăr nu pot fi realizate? Răspunsul e mai mult ca sigur „Nu!”. Atunci cum putem ști că e așa?

Eu deja am aflat răspunsul la întrebarea dacă sunt realizabile visurile pe care le am. Răspunsul este unul: „Desigur că sunt!”. Doar am eu grijă ca ele să se împlinească, acționând zilnic câte puțin pentru a-mi realiza visurile mele, pentru că, să vedeți, nu e doar unul, am mai multe și cunosc și instrumentul perfect pentru a mi le realiza.

De vreun an deja activez în proiectul VIP-Teritoria, proiect online desfășurat în colaborare cu compania internațională Oriflame. Să-mi fi spus cineva mai înainte că o să pot lucra de acasă, cu orar flexibil și cu posibilitatea de a-mi construi o proprie afacere nu avea să-l cred. Dar iată că sunt aici, deja nu mai sunt legat de niciun serviciu, nu trebuie să suport morala șefilor și prezența unor colegi antipatici, timpul meu îmi aparține, nu mai sunt nevoit să petrec opt ore aiurea prin vreun oficiu, lucrez când vreau eu și cât vreau eu fără riscul că cineva mă va lipsi de vreun bonus sau o să mă concedieze.

Astfel eu am devenit liber, lucrez din plăcere și pentru realizarea propriilor mele scopuri și visuri, nu ale șefului. Sunt profund recunoscător companiei Oriflame și proiectului VIP-Teritoria pentru această posibilitate de a-mi construi un viitor mai bun pentru mine și familia mea.

Dacă aveți un vis pe care doriți nespus de mult să-l vedeți împlinit alăturați-vă echipei noastre chiar acum, pentru că nu există vreun vis care nu poate fi realizat, vă invit să vă convingeți de acest lucru!