Despre mine

Sunday, November 13, 2016

Șoc! Cea mai mare țeapă! Miliarde de oameni sunt înșelați zi de zi! Cum să evitați să cădeți în plasă!

În cele ce urmează veți citi despre cea mai mare escrocherie a momentului. Este pur și simplu înfricoșător!

Miliarde de oameni de pe planetă sunt victime ale unei escrocherii foarte bine ascunse de autoritățile tuturor țărilor lumii. Suntem cu toții amăgiți zi de zi, de la cea mai fragedă vârstă până la adânci bătrâneți. Doar un număr limitat de oameni au realizat acest lucru și acum sunt în afara acestui pericol.

Sunt sigur că v-ați ciocnit și voi, da chiar voi, cei ce citiți acest blog. Principalul e că șmecheria e atât de bine ascunsă că nici nu v-ați dat seama de asta. Dar așa și este totul gândit, ca să nu vă dați seama deja atunci când este mult prea târziu pentru a mai schimba ceva.

Nu îți visa viața, trăiește-ți visurile!
Desigur că fiecare dintre noi am fost cândva copii am avut visurile noastre și mergeam cu determinare de copil nevinovat către realizarea lor. Și bineînțeles că obțineam ceea ce doream. De exemplu ne doream o jucărie mai deosebită și era destul doar să le spunem părinților că vrem foarte mult acea jucărie și mai devreme sau mai târziu aveam acea jucărie. Însă pe măsură ce creștem începe să ni se spună tot mai mult că nu se poate aceea, nu se poate cealaltă, la grădiniță și școală, iar apoi la universitate ni se insuflă tot felul de idei despre ce nu se poate și până la urmă ajungem și noi să le credem și chiar insistăm asupra faptului că nu se poate. Ce se întâmpla la acest moment cu visurile noastre pe care le aveam de mici? Oricât de multe și de mari nu le-am fi avut, începem să le îngropăm unul după altul cu propriile mâini! De ce?! Pentru că suntem induși în eroare, ni se spune că chipurile visurile nu au nicio valoare și că să lăsăm prostiile baltă pentru că avem lucruri mai importante de făcut, ca de exemplu să ne câștigăm puținii bani de care avem nevoie pentru a duce o amărâtă de viață care inevitabil duce la o bătrânețe plină de lipsuri și regrete. Abia atunci unii dintre noi ajungem să înțelegem că nu am acționat la timp pentru a ne împlini visurile și că de fapt, dacă măcar încercam să realizăm vreunul din ele, viața noastră ar fi fost posibil să decurgă altfel.

Dar ce ne încurcă să facem acest lucru cât mai suntem tineri? Propria educație și acel „Nu se poate!” pe care l-am auzit mai întâi de la părinți, apoi la grădiniță, școală, universitate, la serviciu, etc. Dar cine ne învață că nu se poate? Oameni care au realizat foarte puțin, iar uneori nimic în viața lor! Și cum ne putem baza pe opinia acestor oameni, dacă ei nu au realizat nimic? Cum îi putem considera experți? Adică o să mergem la un mecanic auto pentru consultații juridice sau pentru planificarea unei familii? Sau poate vom merge la un medic să ne repare telefonul mobil? Ori la un chimist să ne recomande ce automobil să cumpărăm? Probabil că nu.

Drumul nostru în viață începe pentru toți la fel, dar nu este necesar și să se termine exact la fel, doar pentru simplul motiv că toți trăiesc așa. Fiecare din noi este o personalitate aparte, noi nu suntem toți! Fiecare are în sine puterea de a-și dirija propriul destin, iar limitele sunt doar în mintea noastră. Cu toții mergem la grădiniță, la școală și ne continuăm studiile în diferite instituții după școală, după care ne căutăm un serviciu și... gata. Aici ne oprim pentru că pentru asta am fost pregătiți, nimic mai mult. Ne vindem timpul pentru un amărât de salariu care permanent nu ajunge pentru nimic. Apoi ieșim la pensie și avem o pensie mai mică decât salariul de cândva. Dar deja cui mai trebuim atunci? Gata nu mai suntem utili cu nimic, nu mai reprezentăm nicio valoare pentru nimeni. Așa sfârșim, sclavii unui sistem care ne-a exploatat cât de mult a fost posibil, iar când utilitatea noastră s-a epuizat, am fost aruncați la gunoi, ca un obiect care deja nu mai este bun de nimic. Asta e ce fiecare își dorește pentru sine? Asta e ceea ce fiecare își dorește pentru copiii săi? Serios??? Și chiar o să vă prindeți la țeapa asta??? Pentru că nu e altceva decât cea mai mare țeapă apărută vreodată!


Doar se poate și altfel! De ce, în timp ce ne facem studiile, să nu găsim o metodă care să ne permită să lucrăm pe cont propriu, fără a avea un șef și să obținem o sursă de venit care să crească în permanență și să ne permită să ajungem la un venit pasiv? Astfel până la momentul când încheiem studiile s-ar putea să nu mai avem nevoie de un loc de muncă, sau vom avea nevoie de unul, doar pentru o perioadă scurtă de timp, până când venitul din activitatea noastră independentă devine la fel de mare sau mai mare decât salariul pe care îl putem primi la acel loc de muncă. În acest mod vom avea timp să ne bucurăm de viață și nu vom mai fi legați de un serviciu, nu va trebui să răbdăm un șef antipatic sau chiar unul pe care de-a dreptul îl urâm, nu va trebui să răbdăm un colectiv care fie ne dorește răul pentru că avem mai mult succes sau se bucură de faptul că avem probleme. Ori veți spune că nu este posibil? Iar „Nu se poate!”? Știți asta din proprie experiență? Ați auzit asta de la o persoană care a făcut totul pentru a avea succes, dar absolut totul timp de 3-4 ani și nu a reușit?


Dar care e metoda prin care vă puteți elibera la propriu din sclavia la care sunteți supuși la serviciu? Una foarte simplă, una pe care o practicați încă din copilărie, doar că nimeni nu v-a plătit niciodată pentru asta, e ceva ce cunoaștem cu toții și ceea ce facem în permanență, chiar și azi posibil ați făcut acest lucru. Este vorba de MLM sau marketingul de rețea. Da, da! Nu vă mirați anume asta și este. Oare când vă place foarte mult un film pe care l-ați privit și îl recomandați prietenilor care apoi merg la cinema și îl privesc, nu faceți venit cinematografului și echipei care a realizat filmul? Sau când recomandați un produs din vreun magazin, nu aduceți venit producătorului acelui produs și magazinului? Cineva pentru asta vă plătește? Nu! Însă în companiile de marketing de rețea tocmai pentru asta și se plătește, nu pentru ceea ce vindeți ci pentru ceea ce vinde compania la recomandarea Dvs. Iar din câte se vede să recomande ceva știe fiecare, din fragedă copilărie. Și nu încercați să spuneți că în companiile MLM nu sunt bani, banii sunt, iată și dovada ceva mai jos:

Și aici eu sunt abia la început, inițial în general am primit doar 110 lei. O sumă hazlie așa e? Sunt de acord, dar acum fac exact același lucru pe care l-am făcut atunci, însă suma a crescut, și crește în permanență. Luna următoare va fi mai mare decât luna asta, peste jumătate de an mult mai mare și va continua să se dubleze la fiecare câteva luni. Oare e posibil de obținut așa ceva la un loc de muncă obișnuit? Nu cred! Iar dacă eu pot asta, și alții pot asta, de ce nu ați putea și Dvs.? Doar nu sunteți cu nimic mai prejos decât mine sau ceilalți oameni care deja câștigă în MLM. Iar în decurs de 4-5 ani e posibil să ajungeți să obțineți venit pasiv, adică Dvs. să nu mai faceți nimic altceva decât să vă bucurați de viață împreună cu familia, iar banii să continue să vină în contul Dvs. E mult perioada de 4-5 ani? Dar perioada de 30-40 de ani de sclavie la un loc de muncă unde să lucrați pentru niște mărunțiș e puțin? Trageți concluzii. Însă dacă vă doriți și Dvs. o viață liberă și prosperă, alăturați-vă nouă, echipei din proiectul VIP-Teritoria în colaborare cu compania internațională Oriflame. Suntem deja mulți, și vom fi și mai mulți. Iată-ne mai jos cei care peste maximum 5 ani vom fi noua elită a companiei Oriflame și viitorii cei mai bogați oameni din Estul Europei și nu doar: Vreți să fiți cu noi? Veniți! Vă așteptăm în echipa noastră: https://docs.google.com/forms/d/1mll7Ef3prjj7E1qZC1n7goJa4KaR1ksEbCGqRQewHz0/viewform