Despre mine

Tuesday, July 26, 2016

O șansăAtenție! Nu citiți textul de mai jos, riscați să vă pierdeți locul de muncă în favoarea unei afaceri proprii, însă Dvs. nu aveți nevoie de asta. Dvs. doar vă place să vă treziți zilnic de dimineață și să mergeți la muncă, și așa zi de zi, zi de zi, până la pensie, iar apoi să ieșiți la pensie și să trăiți din ea. Nu! Nu categoric! Nu citiți rândurile de mai jos! Nu aveți nevoie de asta!
Încă mai citiți? V-am avertizat! În continuare citiți pe propria răspundere! Să nu spuneți că nu v-am spus! Deci…

De ceva timp am început activitatea în proiectul VIP-Territoria, un proiect online în colaborare cu compania Oriflame. Proiectul oferă tuturor o șansă reală de a obține un venit normal și de a deveni independenți din punct de vedere financiar. Conceptul în baza căruia funcționează proiectul este destul de simplu și ar trebui să fie pe înțelesul fiecăruia. Dar uite că nu e tocmai așa. De ce? Hai să vedem!

Mai întâi de toate nu știu din ce motiv perspectiva de colaborare cu o companie ca Oriflame îi sperie pe unii oameni. Să fie asta deoarece compania este prezentă pe piață de aproape 50 de ani (din 1967), sau poate pentru că activează în peste 60 de țări? Ori poate susținerea din partea familiei regale suedeze este cea ce îi sperie pe unii? Sau poate imposibilitatea de a contraface produsele Oriflame îi oprește pe unii? Compania are propriile laboratoare și fabrici în Suedia, Polonia, Rusia, China și India, iar faptul că a fost aleasă calea directă de comercializare a produselor elimină orice intermediari și orice posibilitate de contrafacere a produselor. Toate informațiile de mai sus pot fi ușor verificate printr-o simplă investigație online.

Iată însă perspectiva de colaborare cu unele întreprinderi sau organizații obscure de care nimeni nu a auzit și care nu se știe cu ce se ocupă pe unii nu îi oprește. Asta ar trebui să tragă alarma pentru toți, însă majoritatea celor care preferă asemenea colaborare, fără a sta mult pe gânduri, oferă acestor întreprinderi și organizații informațiile lor personale și copii ale actelor lor de identitate fără măcar a se interesa pentru ce le sunt cerute acestea. Iar în alte cazuri lucrează în condiții de muncă la negru fără asigurare socială și medicală. În contrast cu acestea compania Oriflame propune activitate perfect legală și oficială cu achitarea impozitelor și a contribuțiilor în fondul social.

Pentru majoritatea oamenilor compania Oriflame, dar și toate celelalte companii de marketing în rețea se asociază doar cu vânzările de diverse produse. Nu aș putea spune exact care este cazul în privința altor companii, însă în cazul Oriflame, din vânzări poți obține doar niște bani de buzunar care reprezintă un venit imediat. Și puțin probabil că cineva își dorește să fie în căutare permanentă de clienți care să cumpere produsele și apoi să obțină între 1000 și 2000 lei. Cu același succes acești bani și ceva mai mult pot fi obținuți la orice loc de muncă, ceea ce nu face această activitate cea mai atractivă. Ceea ce majoritatea nu știu, dar unii nici nu doresc să știe este posibilitatea construirii unei afaceri în compania Oriflame prin crearea unei rețele de consumatori. Aici probabil unii se vor întreba care este diferența? Iată asta o să și explic în continuare.

Proiectul VIP-Territoria propune construirea unei afaceri în baza propriei utilizări a produselor Oriflame. Ce înseamnă asta? Fiecare din noi, indiferent de vârstă și sex folosește produse pentru igiena personală (șampon, gel de duș, săpun etc.), aceste produse fiecare le cumpără din diverse magazine și asigură un venit proprietarilor respectivelor magazine. În cadrul proiectului se propune procurarea acelorași produse de igienă personală, doar că produse de fabricile companiei Oriflame. Procurarea produselor Oriflame din magazinul online are câteva avantaje față de procurarea din alte magazine:

1. Exista garanția calității (imposibilitatea contrafacerii produselor Oriflame);                          
2. Reducere de 20% pentru utilizatorii înregistrați;
3. Contribuiți la propriul venit;
4. Pentru recomandarea magazinului online compania vă achită între 3 și 22% din suma de care s-au procurat produse.

În afară de utilizarea proprie a produselor, recomandăm și altor oameni, rude, prieteni, cunoscuți etc. să se alăture și să facă același lucru. Iar recomandări noi toți facem zilnic și de obicei anume recomandările noastre sunt acelea care îi determină pe apropiații noștri să procure un anume produs sau serviciu, însă pentru aceasta nimeni nu ne plătește nimic. În compania Oriflame lucrurile stau invers, nu numai că recomandăm tuturor produse de calitate cu reducere de 20% ci mai și suntem plătiți pentru asta. Oare care variantă e mai avantajoasă în așa caz? Trageți concluzii.

În aceste condiții nu rămâne decât să lucrezi și să primești bani pentru munca depusă, însă trebuie ținut cont de faptul că inițial suma va fi extrem de mică, urmând ca pe parcurs să se mărească permanent și astfel să fie atinsă posibilitatea obținerii unui venit pasiv, adică atunci când tu nu lucrezi, însă venitul continuă să fie generat deoarece cei invitați cândva de tine continuă să invite alți oameni, aceia la rândul lor invită alți oameni și tot așa. Iar generațiile se schimbă, și întotdeauna, oricât de mulți oameni nu vor fi în compania Oriflame, vor fi alții care încă nu sunt și care se pot alătura, însă pentru aceasta trebuie să li se aducă la cunoștință această posibilitate.

În final, în cadrul proiectului VIP-Territoria puteți câștiga atât 200 lei cât și 20000 lei, totul depinde de cât de mult timp dedicați proiectului. Banii se achită la fiecare 3 săptămâni iar din asta reiese că sunt posibile 17 salarii pe an. Unde mai există o asemenea posibilitate: să lucrezi de acasă, alături de familie, să nu pierzi timpul pe drum spre și dinspre locul de muncă, să nu trebuiască să achiți arenda pentru încăperi de oficiu, să nu achiți pentru depozitul de mărfuri, să ai la dispoziție întreaga comunitate online și să poți lucra de oriunde în lume, plus să obții diverse cadouri și premii din partea companiei?

Drept dovadă iată și exemplul cuiva care deja a reușit să ajungă la un venit care îi permite să nu mai lucreze nicăieri în afară de Oriflame. Urmăriți evoluția venitului:

Și asta nu e limita, totul abia începe…

Ați citit până aici? V-am avertizat doar…

Însă odată ce ați ajuns aici: vă felicit, sunteți tocmai tipul de om care poate avea succes în proiectul VIP-Territoria! Pentru a primi mai multe informații și a începe activitatea în cadrul proiectului accesați link-ul: https://docs.google.com/forms/d/1mll7Ef3prjj7E1qZC1n7goJa4KaR1ksEbCGqRQewHz0/viewform

Așa e că acum aveți îndoieli referitor la ce să faceți? V-am spus doar să nu citiți! Avea să scăpați de o durere de cap în plus. Auzi dom’le, ce idee?! E strigător la cer! Ei, oare cui îi trebuie să fie bogat? Și ce să faci cu toți banii? Să stai cu grijă că cineva ți-i poate lua? Și cui îi trebuie să călătorească? Sunt destule de văzut și în Moldova! Gropi în șosele, gunoiști etc. Și în general cui îi trebuie o proprie afacere? Nu e mai simplu să mergi zilnic la serviciu și când revii să incluzi televizorul și să privești seriale, să joci diverse jocuri la computer? Și de fapt asta doar nu e pentru Dvs., lasă alții să fie bogați, pentru Dvs. e destul și puținul pe care îl aveți. Sau greșesc?